вівторок, 24 листопада 2020 р.

МІСЯЧНИК БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ

                                                  Дорогі діти! 

Безпека життєдіяльності в ліцеї ґрунтується на свідомому і сумлінному виконанні правил.

Щоб бути здоровим, і не створювати небезпечні ситуації для себе та людей, що вас оточують потрібно знати правила пожежної безпеки, протипожежної безпеки та правила поводження з електроприладами. Знаючи правила, дотримуючись їх, ви будете знаходитися у безпеці, а ваші батьки не турбуватимуться за ваше життя та здоров'я.


ЗАПАМ'ЯТАЙ:

Якщо у квартирі або будинку почалася пожежа, найголовніше - не панікувати! Необхідно негайно повідомити про це пожежну частину: телефонуй за номером 101 – чітко і ясно назви адресу і місце виникнення пожежі.

НЕ ДОПУСКАЙ ЖАРТІВ У ВИКЛИКАХ ПОЖЕЖНОЇ СЛУЖБИ!

ПАМ'ЯТАЙ: помилковий виклик може відвернути увагу пожежників від справжньої пожежі, і тоді може згоріти чийсь будинок або навіть загинуть люди. В Україні встановлена кримінальна відповідальність як за навмисний підпал (позбавлення волі терміном до 10 років), так і за виникнення пожежі через необережне поводження. Крім того, відшкодування матеріальних збитків постраждалим від пожежі здійснюється людиною, яка спричинила пожежу, в повному обсязі. А це означає, що через дитячі пустощі з вогнем постраждають люди або згорять матеріальні цінності, та платити за все доведеться батькам!

Пропоную Вам:
1. Переглянути відео

2. Перейти за посиланнями Небезпечно-безпечноПожежна безпека та перевірити свої знання щодо правил безпеки життєдіяльності виконавши вправи.

Немає коментарів:

Дописати коментар